E-mail &Τηλέφωνα

info@thrakiland.gr
6987448464
2552023516
ΕΡΓ. 2552097227

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ

Ελάχιστη παραγγελία: 3 τεμάχια.
Μεταφορικά για Ελλάδα: 4.50 ευρώ

Μεταφορικά για Κύπρο (τηλεφωνικές παραγγελίες):
9,92 ευρώ έως 5 κιλά,
18,60 ευρώ έως 10 κιλά (παράδοση 8-10 ημέρες)


Χρυσό Βραβείο Γεύσης 2019 από την Best Greek Food Awards!


Πολιτική Απορρήτου

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

protection

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ'όψιν το δικαίωμα όλων για προστασία των προσωπικών τους πληροφοριών και θέλουμε να αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας το δικτυακό μας τόπο.

Online Συναλλαγές πιστωτικών καρτών:
ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω της Paypal σε ασφαλές περιβάλλον με πιστοποιητικό ασφαλείας από τη VeriSign.

Καταγεγραμμένες Πληροφορίες:
Όλες οι επισκέψεις καταγράφονται στο διακομιστή (IP διευθύνσεις).
Τα στοιχεία των πελατών μας όπως email, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ. δε θα δοθούν σε τρίτους.
Μπορούμε ωστόσο να χρησιμοποιήσουμε το email σας για αποστολή ενημερωτικών (η χρήση θα γίνει ΜΟΝΟ από το προσωπικό της εταιρείας μας).

Ενημέρωση & Διαγραφή του Λογαριασμού σας:
Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή σας από το σύστημα του ηλεκτρονικού μαγαζιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Μέθοδος Αντικαταβολής. 
Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, SPEEDEX ή Γενική Ταχυδρομική , για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας συν την αξία της μεταφοράς ( ελάχιστη χρέωση 4.50 € για την Ελλάδα).

2. Πληρωμή μέσω PayPal.
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

Για αγορά άνω των 50€ τα μεταφορικά θα είναι Δωρεάν!

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Τhrakiland.gr/greekshop διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το Τhrakiland.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του Τhrakiland.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του Τhrakiland.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Τhrakiland.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του Papaki.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Τhrakiland.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.